PAGINATA.COM
www.paginata.com

ImpresarOnline.ro/

ImpresarOnline.ro/

 Acceseaza site-ul 

ImpresarOnline.ro/ este un label al companiei Star Management.

ImpresarOnline.ro/ se adreseaza profesionistilor din showbiz, cluburilor, discotecilor, agentiilor de publicitate, persoanelor fizice care vor sa organizeze evenimente private cu diverse ocazii.

ImpresarOnline.ro/ prin profesionistii sai, efectueaza consultanta in domeniul marketing-ului artistic (conceptul, pozitionarea, promovarea si dezvoltarea unui eveniment).

ImpresarOnline.ro/ iti pune la dispozitie o gama variata de artisti romani si internationali care sa concerteze in cadrul unor diverse tipuri de evenimente precum: evenimente pentru corporatii, concerte in aer liber, cluburi, discoteci, petreceri private, expozitii, targuri, etc.

ImpresarOnline.ro/ iti ofera artisti pentru organizarea evenimentelor tale muzicale si iti pune la dispozitie scena, sonorizare, lumini, artificii, baloane, lasere, videoproiectoare, masini de fum si orice alte efecte speciale precum confetti, fum greu, zapada carbonica, foc, etc).

ImpresarOnline.ro/ poate promova contra cost formatii din underground care nu au avut posibilitatea pana acum sa fie impresariati de un agent profesionist.

Cu ImpresarOnline.ro/ trebuie sa stii ce vrei, de restul ne vom ocupa noi.

 SUCCESE STAR MANAGEMENT 

SISTEM
Star Management a organizat turneul de cluburi al grupului intre 14 Februarie - 30 Martie 2007.
Star Management a realizat managementul de proiect al albumelor INDUSTRIAL si SisTeMpo.
Star Management a realizat managementul participarii grupului la:
- Editia internationala din anul 2005, de la Kiev, a Festivalului EUROVISION, unde, alaturi de Luminita Anghel, SISTEM s-a clasat pe locul I in semifinala si pe locul III in finala.
- Deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti (23 Iunie 2006).
- Evenimentul organizat de Comisia Europeana in care s-a urat oficial "Bun venit!" Romaniei in UE (Bruxelles - 14 Decembrie 2006).
- Petrecerea de Revelion de la poarta Brandenburg - Berlin, la care au participat peste
1 milion de spectatori.

PINK si THOMAS ANDERS - Star Management a facut parte din echipa de turneu a celebrilor artisti pe durata participarii acestora la Festivalul International CERBUL DE AUR din iulie 2004.

CORINA - primul proiect muzical al artistei a fost supervizat de Star Management.

LUCIAN VIZIRU - primul proiect solo al lui Lucian - materializat in albumul PREDESTINATI, este organizat si supervizat in totalitate de Star Management.

DINA VASS - Star Management a fost unul dintre organizatorii turneelor DINEI VASS in Romania din octombrie-noiembrie 2004, aprilie si iulie 2005. Turneele s-au desfasurat in peste 20 dintre cele mai mari cluburi din tara.

THE ORIGINAL USA GOSPEL SINGERS - Star Management a fost compania care s-a ocupat de PR-ul evenimentului care a avut loc pe 6 decembrie 2005 la Sala Palatului din Bucuresti.

WU-TANG KILLA BEEZ - Star Management este compania care s-a ocupat de PR-ul evenimentului ce a avut loc in data de 15 februarie 2005 la Sala Polivalenta in Bucuresti.

 Acceseaza site-ul 
www.turisteuropa.ro
www.afpitesti.org
CHANGEMAKERS - Antreprenoriat Social
CHANGEMAKERS - Antreprenoriat Social
BOWLING ROMANIA
BOWLING ROMANIA
joc uri IDENTIFY PROJECT
IDENTIFY PROJECT

PRIMA PAGINA |  CLIENTII NOSTRI |  EASY IT |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE
PAGINATA.COM - IDENTITATE

© 2004 - 2024 PAGINATA PUNCT COM SRL